Vacatures Zwaagdijk-Oost

Kijk hieronder voor de beschikbare vacatures bij Commandeur Verzekeringen in Zwaagdijk-Oost.  

Even voorstellen.......

Commandeur Verzekeringen is ons kantoor in Westfriesland en bedient het hele gebied boven Amsterdam in de kop van Noord-Holland. Ben jij een harde werker en snap je de Westfriese mentaliteit? Dan is Commandeur Verzekeringen een uitstekende werkgever. We zijn de afgelopen jaren door hard te werken en een aantal gerichte overnames hard gegroeid. Commandeur Verzekeringen is altijd op zoek naar talent met passie van de assurantiebranche. Neem eens een kijkje op onze site.

 

Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat er niets tussen? Schroom niet om een open sollicitatie in te sturen! Wij kijken ernaar uit om kennis met jou te maken!  

Vacatures Zwaagdijk-Oost

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Commandeur, onderdeel van Quintes Holding B.V. heb je een veelzijdige functie. Het betreft zowel een ondersteunende als een commerciële rol.

 

Vanuit jouw commerciële inslag ben jij het eerste aanspreekpunt voor de persoonlijke advisering van ( potentiele ) klanten. Je bent in staat om verzekeringsbehoeften te signaleren en weet deze om te zetten in het uitbrengen van offertes en het afsluiten van de verzekeringen. Daarnaast willen wij onze klanten graag proactief informeren. Hierin neem je een actieve rol en signaleer je eventuele problemen voordat ze feitelijk ontstaan.

 

Vanuit jouw ondersteunende rol ben je voornamelijk bezig met het begeleiden van verzekeringsaanvragen alsmede het verwerken van polis wijzingen en afhandelen van schades.

 

Wat staat er op jouw cv;

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen is het noodzakelijk dat je eerder ervaring hebt opgedaan in een administratieve omgeving. Tevens is het een duidelijke pre als je ervaring meebrengt in de verzekeringsbranche.

 

Daarnaast vragen wij voor deze functie;

·        In het bezit van diploma’s WFT Basis + WFT Schade Particulier/Zakelijk;

·        Zelfstandig en accuraat;

·        Klantgericht;

·        Stressbestendig en Flexibel;

·        Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat bieden wij jou?

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij graag het volgende;

·        Een marktconform salaris;

·        Ruimte voor initiatief en eigen inzichten;

·        Een prettige werksfeer in een informele organisatie;

·        Reiskostenvergoeding;

·        Enthousiaste collega’s in een dynamische omgeving.

 

Maar bovenal werk je in een hecht team bij een toekomstgerichte organisatie met groeipotentie.

Hebben we je interesse gewekt en wil je meer informatie? Laat het ons dan weten. Je kunt contact opnemen met ons via recruitment@quintesholding.nl of door op onderstaande knop te drukken.