Vacatures Zakelijk

Is het bedienen van zakelijke klanten jouw lust en je leven en heb je ervaring, diploma's en passie voor de assurantiewereld? 

Onze vestigingen zijn altijd op zoek naar goede relatiebeheerders en adviseurs voor onze zakelijke relaties.

De focus van de labels van Quintes Holding ligt op het MKB in de regio van het label. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en zorgen dat de lijntjes altijd kort zijn. 

Bekijk hieronder per functiegebied welke vacatures we op dit moment hebben. Je mag uiteraard ook altijd een open sollicitatie doen!

Vacatures voor Relatiebeheerders

Commercieel Ondersteuner Leerdam

Story Assurantiën uit Leerdam zoekt een commercieel ondersteuner.

Wat ga je doen?

Je begeleidt klanten bij vragen, nieuwe verzekeringen, wijzigingen en royementen. Tevens signaleer je klantbehoeften en zet deze om in verkoopkansen. Je bent als commercieel ondersteuner de spil tussen de zakelijke relaties enerzijds en de adviseurs anderzijds.

Opleiding

Je bent in het bezit van de diploma’s WFT Basis, WFT Schade zakelijk en WFT Inkomen.

Commercieel medewerker Groningen

Wiersma & Walvius in Groningen is sinds 1994 als Makelaar in Assurantiën actief in het Noorden van het land.

Wat ga je doen?

Je begeleidt klanten bij vragen, nieuwe verzekeringen, wijzigingen en royementen. Tevens signaleer je klantbehoeften en zet deze om in verkoopkansen. 

Opleiding

Je bent in het bezit van de diploma’s WFT Basis, WFT Schade zakelijk en WFT Inkomen.

Vacatures voor Financieel Adviseurs

Adviseur zakelijk/particulier

Ben jij klantgericht en wordt je blij van het bezoeken van klanten? Als je WFT schade particulier, Zakelijk en Inkomen hebt dan ben je van harte welkom om kennis met ons te maken. Voor Story Assurantiën zijn wij op zoek naar adviseur die zowel bedrijven als particulieren kan adviseren als het gaat om risicobeheersing. We hebben een mooie portefeuille voor je klaarstaan die je mag beheren en uitbouwen binnen de filosofie van Story Assurantiën. Bekijk de volledige vacature hieronder.

Vacatures voor staffuncties

Er zijn op dit moment geen vacatures

Vacatures voor leidinggevende functies

Er zijn op dit moment geen vacatures