Vacatures Leerdam

Kijk hieronder voor de beschikbare vacatures bij Story Assurantiën en Finagri in Leerdam. 

Vacatures Leerdam

Commercieel Ondersteuner

Ben jij een flexibele en krachtige persoonlijkheid en gewend om in teamverband te werken? Als Commercieel Ondersteuner begeleidt je klanten bij vragen, nieuwe verzekeringen, wijzigingen en royementen. Tevens signaleer je klantbehoeften en zet je deze om in verkoopkansen. Je bent als commercieel ondersteuner de spil tussen de zakelijke relaties enerzijds en de adviseurs anderzijds. Bekijk hieronder voor de volledige vacature.  

Even voorstellen.........

Story Assurantiën en Finagri delen samen het pand in het centrum van het pitoreske Leerdam. Story assurantiën adviseert al sinds 1956 klanten over het beheersen van risico's, verzekeringen en pensioenen. Directeur Constant Story heeft van zijn vader een kleine portefeuille polissen overgenomen en heeft dit verder uitgebouwd naar een bedrijf van serieuze omvang met enkele duizenden klanten. Onze site vind je hier   

Finagri is een specialistisch merk van Quintes Holding. Het richt zich op bedrijven in het buitengebied. Je kunt hierbij denken aan Agrarische bedrijven, Veeteelt, Kas-en tuinbouw maar ook grondverzetbedrijven. Een van de merken van Finagri is www.paardenverzekeraar.nl. De site van Finagri vind je hier

Het kantoor in Leerdam is lekker open en alle collega's hebben veelvuldig contact met elkaar. Dit wordt gestimuleerd door de open kantoortuin waar iedereen in werkt. In Leerdam kennen ze geen kamertjes met gesloten deuren:) 

Heb je interesse om onze teams van Story Assurantiën of Finagri te komen versterken? Kijk dan hieronder naar de openstaande vacatures of doe een open sollicitatie. Wij kijken ernaar uit om kennis met jou te maken!