Vacatures Bladel

Kijk hieronder voor de beschikbare vacatures bij De Mul Verzekeren en Risicobeheer in Bladel. 

Even voorstellen.......

De Mul Verzekeren en Risicobeheer is ons kantoor in Eindhoven en Bladel. Vanuit Eindhoven bedienen wij de gehele regio Eindhoven. Ons kantoor richt zich met name op MKB-bedrijven en particuliere klanten die een goede tussenpersoon zoeken om alle verzekeringen door te laten regelen. We hebben een schade-afdeling, afdeling bedrijven en een afdeling Particulieren. Daarnaast draaien we ook een Regiobank in beide vestigingen. Bekijk onze site om een beter beeld van ons te krijgen. 

 

Heb jij een passie voor financiële dienstverlening en ben je op zoek naar een warm nest met ontwikelingsmogelijkheden? De Mul Verzekeren en Risicobeheer is de ideale plek om jezelf te ontwikkelen.

 

Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat er niets tussen? Schroom niet om een open sollicitatie in te sturen! Wij kijken ernaar uit om kennis met jou te maken!  

Vacatures Bladel

Er zijn op dit moment geen vacatures

Laat je CV achter

Mail je motivatie brief en CV via dit formulier, wij zijn altijd op zoek naar talent!

Motivatiebrief Uploaden
Max bestandsgrootte 15MB
CV Uploaden
Max bestandsgrootte 15MB

Wil jij ook gaan voor een bedrijf in de assurantiebranche met volop ontwikkelingsmogelijkheden? Laat hieronder je CV achter zodat wij in contact met jou kunnen komen. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!