Vacatures Uden

Kijk hieronder voor de beschikbare vacatures bij Quintes Uden. 

Even voorstellen.......

Quintes is ons kantoor in het Brabantse Uden en bedient het hele gebied tussen Veghel en Nijmegen. Voel jij je thuis tussen de Brabantse gezelligheid en is de assurantiebranche jouw wereld? Dan is Quintes een hele leuke club om voor te werken. We hebben een particuliere afdeling, een zakelijke afdeling en een pensioenafdeling. De site van Quintes vind je hier

Bekijk onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie in. Wij kijken ernaar uit om kennis met jou te maken!  

Vacatures Uden

Relatiebeheerder Zakelijk

 Je onderhoudt de contacten met klanten. en adviseert hen op het gebied van zakelijke verzekeringen. Je brengt verzekeringen onder bij de volmacht, provinciale verzekeraars of beurspartijen.Je begeleidt klanten bij vragen, nieuwe verzekeringen, wijzigingen en royementen. Tevens signaleer je klantbehoeften en zet deze om in verkoopkansen.Je bent als relatiebeheerder de spil tussen de zakelijke relaties enerzijds en de adviseurs anderzijds.

Laat je CV achter

Mail je motivatie brief en CV via dit formulier, wij zijn altijd op zoek naar talent!

Motivatiebrief Uploaden
Max bestandsgrootte 15MB
CV Uploaden
Max bestandsgrootte 15MB

Wil jij ook gaan voor een bedrijf in de assurantiebranche met volop ontwikkelingsmogelijkheden? Laat hieronder je CV achter zodat wij in contact met jou kunnen komen. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!