Werken bij

Quintes Holding

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende financiële dienstverleners van Nederland?

Bekijk de vacatures per vestiging:

We zijn de afgelopen 3 jaar met 200% gegroeid naar 300 medewerkers en breiden nog steeds uit door acquisities en autonome groei.

Jouw volgende carrièrestap is dichterbij dan je denkt!

Bedrijfsonderdelen Quintes Holding

Financieel advies Particulieren

Ben jij particulier adviseur of heb je ervaring in het call-center of de binnendienst van een bank, verzekeraar of tussenpersoon? Wij hebben uitdagende vacatures en mooie door- groeimogelijkheden.

Financieel advies

Bedrijven

Het adviseren en verzekeren van bedrijven vergt expertise en ervaring. Wij zijn op zoek naar ervaren binnen- dienstmedewerkers en ambitieuze financieel adviseurs in de buitendienst. 

Volmacht Plusdiensten

Plusdiensten heeft 14 verzekeraars waarvoor zij verzekeringen mag accepteren, administreren en schades afhandelen.  De groei zit er bij ons goed in en dus zijn we op zoek naar enthousiaste collega's!

 

Melvin Krijgsman : "binnendienst was erg leuk maar als adviseur bedrijven voel ik mij als en vis in het water"

Ik ben Melvin Krijgsman en werk sinds 2016 bij het Kroezen Verzekeringen uit Culemborg. Ik ben begonnen als binnendienst en heb vorig jaar de mogelijkheid gekregen om te laten zien dat ik een welkome versterking van het team zakelijk adviseurs ben. En dat gaat erg goed! Ik heb inmiddels een eigen portefeuille met zakelijke klanten.

Lees ook de verhalen van.......

“Ik ben Rahkya Pattij en zit in het Young Talent programma van Quintes Holding. Naast mijn werk als beheerder bij de volmachtafdeling krijg ik zo de kans om mij te ontwikkelen op die dingen die ik belangrijk vind voor mijn persoonlijke ontwikkeling”

Rahkya Pattij,

Young Talent Programma

Quintes Holding biedt een dynamische werkomgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen Quintes Holding heb ik ervaren dat je de regie over je carrière zelf kunt pakken en dat je jezelf samen met je collega’s naar een hoger niveau kunt brengen. Vrijwel niets is onbereikbaar als je zelf de bereidheid hebt om daar in te willen investeren.

Stefan Harteman,

Plusdiensten (Volmacht Quintes Holding)

“Ik ben Ton Vlemmix, Commercieel Ondersteuner van adviseurs bij De Mul uit Eindhoven. Ik heb aangegeven het leuk te vinden om betrokken te zijn bij communicatie en procesverbeteringen en mag dit nu voor 3 dagen in de week voor Quintes Holding doen. Erg leuk en afwisselend”

Ton Vlemmix,

Procesmanager