Vacatures Gendt

Kijk hieronder voor de beschikbare vacatures bij Guijt Verzekeringen in Gendt tussen Arnhem en Nijmegen. 

Even voorstellen.......

Het oosten van Nederland wordt bediend door een kantoor met historie en een grote naamsbekendheid in de regio.

 

Guijt Verzekeringen BV is dé verzekeringsspecialist van Zuidoost-Nederland. Guijt is een familiebedrijf en heeft 50 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, makelaardij en bankzaken. Onze deskundige adviseurs bieden onafhankelijk advies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Meer informatie vind je op onze website

​Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat er niets tussen? Schroom niet om een open sollicitatie in te sturen. Wij kijken ernaar uit om kennis met jou te maken! 

Vacatures Gendt

Specialist Bedrijven binnendienst

Ter uitbreiding van haar huidige team zoekt Guijt per direct een Specialist Bedrijven binnendienst voor haar zakelijke team. In deze functie ben jij dé adviseur die zelfstandig op zoek gaat naar nieuwe relaties en bestaande relaties adviseert en begeleidt. Jij staat voor hoogwaardig advies, waarbij de relatie centraal staat. Je beschikt over enige ervaring en hebt affiniteit met schaderisico’s en ziekteverzuim. Bekijk hieronder de volledige vacaturetekst. Je bent verantwoording verschuldigd aan de Teamleider Verzekeringen en maakt onderdeel uit van het Bedrijventeam bestaande uit circa 25 enthousiaste teamleden. Bekijk hieronder de volledige vacaturetekst.